Om bloggen Personal

SÅ FIK DEN ALLIGEVEL EN PLADS I HJERTET

18. januar 2018

Nogle gange skal man måske bare tillade sig at leve uden noget i et bestemt stykke tid, før man finder ud af om det egentlig har en værdi i ens liv. At løsrive mig fra bloggen og de sociale medier har løftet en tung byrde fra mine skuldre, men det er rart at den stadig er der, når jeg har lyst til at skrive, og det er nok egentlig sådan at det altid skal være.

Jeg er ikke modstander af de sociale medier, men jeg er glad for at jeg ikke er én af dem, der lever af at dele ud af sit liv, for det tror jeg virkelig er hårdt. Jeg elsker at man kan dele ting, oplevelser, minder eller budskaber, og jeg er også selv super nysgerrig, og følger lystigt med hos dem, der deler ud af sit liv, og hos dem der inspirerer mig. Jeg forstår også vigtigheden i hvilke profiler jeg følger, men mærker stadig denne problematik som jeg skrev om i december måned.

Lige nu bruger jeg en masse tid på vin-drikkeri og te-hygge med pigerne. Jeg spiller puslespil med mine søskende, og brænder en masse energi af i fitness. Jeg går ture i mine vandresko, og stirrer fortvivlet inde på ug’s oversigt over uddannelser. Jeg tjekker hvor varmt det er på Sri Lanka lige nu, og ser hele Netflix’s Atypical på en enkel dag. Jeg spiller høvdingebold med børnene i skolen, og tager en masse vagter på tanken. Jeg har det godt, og er pisse bange for 2018 og den rejse som der nu kun er 24 dage til at jeg drager ud på. Livet er spændende og jeg lader mig rive med.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar