Collage Rejse

INDEN DU REJSER (BACKPACKER)

19. januar 2018

Fjällräven Kajka rygsæk  Pengebælte  TSA-hængelås   Pandelampe   Hovedpude   Vandresko  Uldsokker   Håndklæde   Tørresnor + klemmer

Det er lidt sjovt, for jeg troede faktisk aldrig, at jeg ville komme til at lave sådan et indlæg her. Backpacker-tips. Damn. Det bliver spændende at rejse på en helt anden måde, end jeg altid har været vant til, og jeg glæder mig så meget.

På trods af al spændingen, har det været en længere process at skulle finde alt udstyret til rejsen, og jeg har ledt og ledt efter gode tips, men der er desværre ikke så meget at hente blandt andre bloggere, (www.theamunch.dk giver faktisk nogle gode tips, der er værd at tjekke ud). Så nu udleverer jeg en masse tips, og fortæller jer, hvor jeg har købt mit udstyr, for jeg har på fornemmelsen af nogle af jer også skal ud at rejse inden længe, hvor er det spændende.

Jeg har købt alle overstående produkter og investeret i gode vandresko og en god rygsæk (som jeg fik vejledning til at købe), men jeg har forsøgt at finde de resterende accessories så billigt som muligt. Puden og håndklædet fylder minimalt, og håndklædet er også hurtigttørrende, som er super praktisk. Det er en god idé at have et pengebælte siddende under tøjet, så du mindsker risikoen for tyveri, og så er det et must med en TSA godkendt hængelås, da de er godkendt af lufthavnene.

Du skal have uldsokker på i dine vandresko, da det er det mest åndbare og sved-absorberende materiale, og jeg fandt de billigste via linket. Nu mangler jeg kun en dagsrygsæk, bedbug-lagen, sovepose og myggenet. Kontakt mig gerne hvis du har gode tips til dette, jeg er jo ingen ekspert (endnu)!

23 dage tilbage!

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Camilla 19. januar 2018 at 13:32

  Hej Maja,
  Det lyder spændende med din tur. Hvor skal du hen og hvor lang tid? Jeg ved ikke så meget om backpacking, men jeg ved efterhånden en del om hiking..!

  Det er ikke helt det samme.. Men en afart af dit udstyr finder da også vej til min rygsæk, og jeg kan efterhånden kalde mig ekspert ud i nyttigt grej, så hvis du har spørgsmål eller brug for lidt sparring, er du velkommen til at skrive til mig..

  Om ikke andet bør du kigge forbi ensneglpaavejen.dk, hvor jeg er ved at forberede en 3.500 km lang vandretur i USA.

  /Camilla

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 19. januar 2018 at 15:02

   Hej Camilla,
   Din tur lyder mega spændende! Sådan noget kunne jeg godt være fristet til at gøre engang senere i livet. Jeg skal rundt i Asien i to måneder, og jeg skal forbi Sri Lanka, Indien, Nepal og Vietnam. 🙂 Tusind tak for tips, jeg vil bestemt kigge forbi den blog du nævner!

  Skriv kommentar