Personal

BLOGGEN LUKKER NED

31. december 2017

Bloggen har været lukket ned her på domænet, på Instagram og mentalt hos mig selv i over 2 uger, og nu har jeg tænkt mig at komme med en forklaring på, hvad der foregår i mit hoved, og hvordan fremtiden for bloggen ser ud.

Jeg gik i seng med dårlig samvittighed de første par dage, efter at jeg havde valgt at stoppe årets julekalender her på bloggen. Jeg følte det som et totalt nederlag, for jeg har brugt uendelig lang tid på at forberede og planlægge denne julekalender som skulle køre i december måned. Men så indså jeg, hvor lang tid jeg virkelig har brugt på bloggen, og hvor “lidt” det giver mig i den anden ende. Ikke økonomisk som sådan, for det har aldrig været et mål med bloggen, men jeg nåede til et punkt, hvor det at blogge tærede mere på min energi end det gav mig.

Jeg synes det er hårdt at være på hele tiden, at skulle opdatere om mit liv og at leve op til dette hver eneste dag, og jeg indså at det ikke gjorde noget godt for mit humør, for det stressede mig, og forvandlede bloggen til en af de “skal-ting”, som den absolut ikke burde være.

Så jeg lukkede den ned. Det var ikke muligt at besøge bloggen længere, min Instagram har også været lukket ned, og selvom jeg faktisk har nydt det utrolig meget, så har jeg også savnet at blogge. Jeg ønsker ikke at lægge et yderligere pres på mig selv lige nu, jeg har utrolig meget at se til, og står overfor et utrolig nervepirrende år, som jeg helst skal kunne nyde undervejs.

Problemet er at jeg ikke bryder mig om at være blogger,  jeg bryder mig ikke om det overfladiske blogunivers, og så må jeg indse at jeg ikke kan jonglere med to jobs og en blog – eller kan jeg?

Jeg har tænkt og tænkt, og jeg er kommet frem til at 2018 er året, hvor jeg skal gøre som jeg har lyst til, og derfor bliver jeg nødt til at sætte nogle nye rammer for bloggen. Disse rammer betyder blandt andet at min Instagram @majaneya lukker permanent ned. Hvis du har fulgt bloggen gennem denne profil (og tak for det!), så er dette nu din mulighed for at følge min private Instagram @masrasmussen, hvor kommende indlæg vil blive linket til. Jeg vil blogge når jeg har lyst, og bloggen er en del af mig, og derfor passer den lige så fint ind på min private profil.

Jeg står overfor en stor rejse i starten af 2018, hvor jeg måske får lyst til at blogge og vise jer den store verden, og måske har jeg ikke internet, tid eller lyst. Jeg vil leve i nuét i 2018, og det er på baggrund af disse tanker, at jeg har taget mit valg.

Tak fordi du har fulgt med her i 2017, det betyder utrolig meget for mig, og hvor er det dejligt at der er nogen der gider læse de ord, man sidder og bruger lang tid på at skrive. Godt nytår til verdens bedste følgere!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar