Collage Inspiration JULEKALENDER

4. december: MINE 16 JULEØNSKER

4. december 2017

1. NELL sengesæt 2. Kungsbacka håndklæder 3. Holmegaard vinglas 4. IKEA spejl  5. Studio Arhoj vase 6. H&M pyjamas  7.  Pernille Corydon ring   8.  M.A.C highlighter  9. Meraki lotion   10. Melissa Multivitamin creme  11. Studio Arhoj  penholder  12.  Stilleben poster  13. Pernille Corydon daylight ring  14. Broste Copenhagen æggebæger   15. Tefal stegepande  16.  Nike t-shirt

Hej med jer, så blev det lynhurtigt den 4. december – er I kommet i julestemning? Jeg har fødselsdag den 14. december, så min ønskeliste skal altid være ekstra stor i december, og det er aldrig noget problem for mig! Min ønskeliste i år er praktisk, lækker og alsidig. Jeg ville virkelig blive lykkelig for hver enkel af disse ting, også selvom nogle af ønskerne i år er blevet mere “voksne”.

Sengetøjet og håndklæderne har jeg været forelsket i, lige siden jeg arbejdede i Jysk for 1,5 år siden, og jeg har altid vidst at jeg skulle have fat i det, når jeg flyttede hjemmefra. Derudover synes jeg at man kan finde mange billige alternativer (som også er flotte) i Søstrene Grene og IKEA, til når man skal flytte hjemmefra, men lækre vinglas det skal jeg simpelthen eje. Jeg har aldrig kunne drikke vin af et papkrus, jeg synes det gør så meget for oplevelsen at drikke af et lækkert glas og disse fra Holmegaard er årets favorit.

Min ønskeliste er en blanding af lækre ting til min kommende lejlighed, små ting der gør hverdagen bedre og flotte plakater og smykker til at pynte på værelset og på mig. Hvad synes I om ønskerne?

I må have en helt fantastisk 4. december!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar