JULEKALENDER Poetry slam

2. december: Poetry slam “Lad os lære staten om læring”

2. december 2017

Igår fik vi skudt julekalenderen igang, og jeg er så klar på en hel måned fyldt med spændende indhold, jeg håber I er mindst lige så klar, hehe. Sidste år startede jeg også min julekalender ud med et poetry slam, og der lavede jeg et juleslam (I kan finde det her, hvis I liiige vil se det) som jeg synes blev så hyggeligt. Jeg nåede aldrig at blive færdig med julekalenderen sidste år, da jeg blev rigtig syg og havde kørekort, SRP og en fødselsdag lige midt i al sygdommen, så det slog mig helt ud.

I år er jeg (forhåbentlig) fit for fight hele måneden, og i dag siger kalenderen den 2. december. Det skal vi fejre med et poetry slam, og jeg har glædet mig så meget til at vise jer det. I dette slam debatterer jeg synet på læring.

Læs også: Tanker omkring… læring

Jeg synes vi opfatter læring forkert, og jeg savner selv at lære noget. Det kan være hårdt at gå i skole, men det er et privilegie at få lov at lære, og dermed udvikle sig som menneske i takt med at få en bredere og dybere forståelse, for den verden vi lever i. Lyt, se og lad mig vide hvad din holdning er!

Og så må I selvfølgelig alle sammen have en dejlig 2. december.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar