Collage JULEKALENDER Mode

11. december: 3 OUTFITS TIL JULEFROKOSTERNE

11. december 2017

I dag er det den 11. december og velkommen til dagens låge! En af de ting jeg har glædet mig mest til ved december, er endelig at kunne iføre mig noget pænere tøj, og ikke kun have enten arbejdstøj eller fitnesstøj på hver eneste dag. Julefrokoster og diverse arrangementer er perfekte anledninger til dette, og jeg skal blandt andet selv fejre min fødselsdag i byen på fredag, samt til et arrangement på gymnasiet med min gamle klasse i næste uge. Der skal nogle gode outfits til, og jeg kommer her med 3 bud på lækre julefrokost-outfits. Hvilke af disse outfits kan I bedst lide?

(følgende links indeholder reklamelinks)

/Pernille Corydon øreringe    /Pernille Corydon ring   /Modström bluse  /NYX læbestift  /Only jakke  /Mango  skirt  /Heels NLY shoes

Jeg ville virkelig elske at iføre mig dette outfit, da jeg elsker jordfarver, leoprint og tern og så er blusen perfekt simpel, men stadig smuk. Ringen er også på min ønskeliste i år, jeg synes virkelig den er flot. Er der nogen der har prøvet læbestifterne fra NYX? Jeg er nemlig også på udkig efter en ny læbestift.

/ Stine Goya jakke    /Ralph Lauren kjole    /Samsøe Samsøe bh  /Balenciaga parfume  /Ganni mules   /Tommy Hilfiger  cross-over

Det her outfit ville være perfekt til juleaften eller måske nytår? Jeg elsker undertonen af de mørkeblå farver og jakken fra Stine Goya er jo simpelthen fantastisk!

/Mango bluse  /Pieces tassel earrings  /Rebecca Minkoff crossbody  /Mango trousers  /NAKD choker   /Billi Bi  boots

Dette outfit kalder på en aften på dansegulvet, og der er her fokus på sølv, hvor der har været fokus på guld i de andre to outfits. Hvad synes I om de forskellige outfits?

Jeg ønsker jer en fantastisk 11. december!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar