JULEKALENDER Konkurrence

10. december: 2. ADVENTSKONKURRENCE (ØKOLOGISK JUICEKUR!)

10. december 2017

Unplugged beginner 3-dages juicekur

I har taget så godt imod årets julekalender og det skal fejres med en kæmpe konkurrence! Jeg har samarbejdet med Unplugged Juice som laver lækre økologiske juices, som indeholder intet andet end frugt og grøntsager. Juicene er ikke varmebehandlet og de bliver presset hver eneste dag! Du modtager dem frosne som jeg gjorde på billedet her, og så tager du dem op, natten inden du skal bruge de bestemte juices.

Det er en 3-dages juicekur med 18 juices i alt, og de er simpelthen så lækre. Jeg skal selv snart starte på juicekuren, og det kan du selvfølgelig følge med i på min Instagram @majaneya. Er der en bedre start på det nye år end med en juicekur? Det tror jeg vidst ikke!

DET SKAL DU GØRE

Følge min private Instagram @masrasmussen.

Besøget opslaget på Instagram og tagge en/flere venner i en kommentar, så kan jeg se at du deltager i konkurrencen!

 

Så er du med i konkurrencen om at vinde en juicekur, der giver dig den bedste start på 2018 som muligt. Jeg trækker en vinder på søndag den 17. december! God 2. søndag i advent og held og lykke til jer alle!

(indlægget er sponsoreret af Unplugged Juice)

 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Camilla 12. december 2017 at 11:30

    Kan ikke finde opslaget på din private IG?

  • Skriv kommentar