JULEKALENDER Personal

1. december: MINE VENINDER FORTÆLLER

1. december 2017

VI KLAREDE DET! Vi overlevede november måned, og jeg ser det som en kæmpe succes. November er optakt til december, og den er kold, mørk og kedelig, og kalder på vinterdepressioner landet over, men nu er det endelig forbi. Foran os venter en december fyldt med hygge, traditioner og god stemning, og jeg vil gøre mit, for at din december bliver ekstra dejlig – nemlig med min julekalender.

Læs også: VELKOMMEN TIL MIN JULEKALENDER

Vi starter årets julekalender ud med et indlæg som jeg ved I elsker, et personligt indlæg, hvor mine veninder får lov at overtage bloggen og fortælle. Jer der følger med på Instagram kender allerede flere af pigerne, og mine veninder fylder en så stor del af mit liv, at de selvfølgelig også skal have en plads her på bloggen. Jeg har spurgt dem nogle spørgsmål, som de selv har fået lov at svare på.

Hvad kan du bedst lide at lave med Maja?

Laura: Jeg kan bedst lide at gå ture med Maja og snakke om alt mellem himmel og jord, diskutere alverdens problemer og grine af gamle røverhistorier. Udover det er det altid skønt at være hjemme i nattøj og drikke te og spille scrabble! Line: Vi elsker at mødes for at se en god serie (for tiden er det Riverdale!), spise alt for meget slik, vi ikke burde spise og grine af underlige ting. Maria:  Uh, der er mange ting. At have mange, dybe samtaler over et godt glas rødvin er klart i top 3. Det er hun den bedste til! Katrine: Jeg kan lave det meste (hvis ikke alt) med Maja. Alt fra dybe og filosofiske samtaler, at tage ned og træne, at danse og drikke os fulde sammen, til at snakke om kærestesorger, veninde og familie dilemmaer.

Nævn et godt minde i har sammen?

Maria: Der er enormt mange gode minder fra vores tid som veninder. Et minde som jeg er meget glad for at have sammen med Maja, erfra da vi var i Berlin sammen i 1.g, hvor vi lavede en happening midt på gaden og dansede til gademusik. Katrine:  Det der falder mig først ind er de sindssygt mange sjove byture hvor vi begge to har været stang-bacardi, eller vores ferie i Italien. Jeg tænker på en aften i den italienske solnedgang på balkonen med champagne fra minibaren mens vi kigger ud på alle menneskerne og taler om alt mellem himmel og jord. Laura: Et af de nyere minder, som er et virkelig godt minde, er fra karrusel i Odense. Vi festede løs i tre skønne dage med Houdini, kollegiefest, Toast, ægteskaber og bikstok. Totalt sjovt! Line: Et af vores virkelig sjove minder var fra da Katrine og jeg, gav Maja en tur til København til hendes 18 års fødselsdag. Det var vinter og da vores hotel lå på en lille sidegade, betød det også at der ikke var saltet. Så der var glat, som i meget glat. Vi brugte ca. 20 minutter, på at gå fra hotellet og ud på den store vej. 

Hvordan tror du at det kommende år bliver for dig og Maja?

Maria: Det kommende år bliver anderledes. Vi rejser til hver sit land forskudt af hinanden, og kommer ikke til at se hinanden i foråret. Men jeg håber og tror på at sommeren bliver fyldt med endnu flere skønne minder. Laura: Mas og jeg, for ikke at nævne de andre to lopper, kan kun få endnu et godt år. Som rutine, springer vi sammen ind i det, hvilket altid er en god start! Der skal hygges og festes og alt det som vi plejer, også selvom vi snart bliver spredt i alle retninger. Line: Vi står foran et år med mange forandringer. Maja skal ud og rejse i 3 måneder, og det betyder at jeg skal undvære hende i så lang tid. Men jeg drømmer og håber på, at vi vil være ligeså gode til at holde kontakten, selvom hun er på den anden side af jorden. Katrine: Jeg tror vi kommer til at have et udfordrende, nervepirrende, udviklende men ikke mindst fantastisk og spændende år sammen. Til februar skal vi ud og rejse sammen, hvilket jeg tror bliver en fuldstændig uforglemmelig oplevelse. Efter rejsen venter nye udfordringer såsom flytning, hvor vi har snakket om måske at blive roomies, hehe. Lige meget hvad, ved jeg, at vi vil holde fast i hinanden, og at vi næste år formentlig både blive så trætte af hinanden som aldrig før samt kommer til at elske hinanden som aldrig før.

Læs også fra sidste år: MINE VENINDER FORTÆLLER

Sikke nogle fantastiske veninder jeg har mig. Det kan I også lære mere om her, for disse piger, de gør en verden til forskel i min hverdag.

Tak fordi I læste med på julekalenderens første indlæg, jeg håber I synes om det og at I vil fortsætte med at følge med. Imorgen har jeg selv været lidt kreativ med ord. Glæd jer.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar