Collage Mode

JEG HAR SLET IKKE SHOPPET I NOVEMBER, MEN

24. november 2017

(indeholder reklamelinks)

/ Asymmetrical NA-KD earrings   / Guess crossbody   /Zara strikkjole   / ASOS wrapped dress /RAID heeled shoes  / H&M satinskjorte

Jeg har nu holdt ud i over en måned uden at købe nyt tøj, men der har altså ligget lidt på min “saved items”, som jeg har lovet at forkæle mig selv med, hvis der kom nogle gode tilbud til Black Friday i år. Jeg skal ikke selv ud at shoppe i dag (det var simpelthen en for vild oplevelse sidste år), men når man sidder hjemme under dynen, så kan man heldigvis klikke billige, lækre ting hjem, uden at skulle ud i gaveræset. Overstående ting gad jeg godt at have til alle julens fester og festlige anledninger, og kjolen har jeg allerede klikket hjem. Så er der lidt ekstra at glæde sig til i december, når man også kan glæde sig over at skulle have en ny fin kjole på. 😛

Der er ikke lang tid til at min julekalender starter her på bloggen, og jeg glæder mig så meget til at få den sat igang!

Knus og god shoppelyst!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar