Mode

4 FANTASTISKE STRIKTRØJER (TIL EN GOD PRIS)

2. november 2017

1. Mango  2. Ganni  3. New Look 4. Envii

Jeg har næsten udelukkende iklædt mig striktrøjer og sweaters de sidste par uger, for jeg HADER simpelthen at fryse. Heldigvis kan man sagtens få et varmt outfit til at se flot ud også, og her er 4 bud på striktrøjer, som jeg gerne gad eje. De er alle sammen super flotte med fine detajler, og med en masse smykker og nogle flotte støvler, kan det sagtens blive til et flot outfit. Jeg kunne sagtens finde på at klikke alle sammen hjem, og så har vi jo lige fået løn..

HUSK at følge min hverdag på min Instagram @majaneya.

 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Sofia / ninnis.dk 3. november 2017 at 21:11

    Den er virkelig flot nr. 4. Er også helt vild med strik for tiden! 🙂

  • Skriv kommentar