Inspiration

STOR GUIDE: TING DU SKAL NÅ I DIN EFTERÅRSFERIE

17. oktober 2017

Ingen reklamelinks i denne omgang. Kun gode tips!

Efterårsferien er en af mine yndlingsferier, og selvom jeg har sabbatår og at der egentlig ikke er noget der hedder efterårsferie (eller jeg kan selvfølgelig ikke blive ringet op som vikar, da eleverne også har ferie), så har jeg glædet mig utrolig meget til at holde efterårsferie i år, da det er hyggeligt at have fri samtidig med min familie. Efterårsferien giver en rig mulighed for at få nået nogle af de ting, som man ellers ikke kan presse ind i den stressende hverdag, og her er mine bud på, hvad du skal nå i din efterårsferie.

Efteråret er sat ind og derfor skal du huske at få nydt den friske luft, inden vinden bliver alt for kold. Få derfor gået nogle dejlige lange ture, og få hørt nogle podcasts. Min favorit lige nu er Sl*tcast med HelseMathilde, men jeg skal helt sikkert have prøvet nogle flere af i ferien.

En anden god idé er at få afprøvet nogle af de forskellige hold i dit fitnesscenter, som du måske har svært ved at overskue i hverdagen. Jeg er selv helt vild med Puls/Styrke, Stram op og TRX i Fitness World, men jeg ved at der er et utal af muligheder.

Nok med al den motion. Du skal selvfølgelig også bruge din efterårsferie på at få læst en dejlig bog, som du læser fordi du har lyst, og ikke fordi det er lektier. Jeg har fx lavet dette og dette indlæg, som måske kunne inspirere dig til hvad du skal læse?

Du skal også huske at få nydt årstidens frugt og grøntsager og spise en masse figner, pomelo og rødbeder. Jeg har forsøgt at spise sundt de sidste par uger, som også har forårsaget at jeg har spist rødbeder næsten til jeg knækkede mig. Men det smager altså godt, og så er de utrolig billige!

Slap af, nyd øjeblikket, tænd et stearinlys og overvej hvor du er i livet lige nu. Det kan være svært at have tid til at tænke over alt det der sker omkring en i en stresset hverdag, og det er derfor dejligt at få skruet helt ned og nydt øjeblikket. Du kan også øve dig på at finde 3 gode ting ved hver eneste dag, det har jeg forsøgt i dette indlæg, og det var rart at få bearbejdet ugen der gik.

Du skal huske at få brugt tid med din familie i din efterårsferie, for det er nu at du har tid. Jeg tager selv til Stockholm med min familie, og har også planer om at skulle på café med min mindste lillesøster, det bliver så hyggeligt at få lidt kvalitetstid sammen.

Er du træt af det hele og har brug for at komme væk? Hvis du ikke skal rejse i din efterårsferie, har du i stedet tid til at få kigget (og måske bestilt) en mindre rejse til december. Jeg overvejer selv at tage med en veninde til Malmö eller Berlin, da disse steder er super hyggelige til jul (forestiller jeg mig).

Du kan selvfølgelig også hygge derhjemme, og så følge min Instagram @majaneya, hvor du kan lære mig bedre at kende. Jeg lægger en masse stories op, som giver dig et bredere indblik i hvem jeg virkelig er.

Brug også en halv dag på at få gjort ordentligt rent på dit værelse, luft ud og køb en ny plante eller duftlys. Det er dejligt at gå igang igen efter ferien med et rent værelse, det giver en form for fornyet energi.

Sammen med at rengøre værelset, er det også vigtigt at du får tjekket og måske købt nye handsker og halstørklæde. Lige om lidt står du og mangler det, og så er det så rart at du allerede har købt det.

Det kan måske være lidt kedeligt, men lige om lidt er vejret alt for koldt, og så får du brug for handsker og halstørklæde, og du vil takke dig selv hvis du bruger efteråsferien på at finde det perfekte sæt. Jeg overvejer lidt denne til min beige jakke.

Det sidste punkt er at du også skal have lavet den perfekte efteråsplayliste, som du kan bruge til kedelige togture og kolde aftenener. Husk at få denne og denne sang med.

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Camilla 17. oktober 2017 at 13:28

  Skønne tips til en dejlig efterårsferie! Selvom jeg ikke just har ferie i denne uge – startede ud som selvstændig i mandags – så bliver der nu sikkert alligevel tid til lidt efterårshygge (: Bor i Amsterdam, og det er simpelthen det skønneste sted på denne årstid. Jeg skal helt sikkert ud og gå en masse ture langs kanalerne, før det bliver alt for koldt!

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 17. oktober 2017 at 17:35

   Det lyder så dejligt med nogle gåture langs kanalerne! Håber du får nydt “ferien” 🙂
   Knus.

  Skriv kommentar