Inspiration

JEG DRØMMER OM AT LÆSE #2

13. oktober 2017

1. Hvor solen græder af Puk Damsgård  2. GÅ GLIP af Svend Brinkmann  3. The subtle art of not giving af f*ck af Mark Manson  4. Blækhat af Sissel-Jo Gazan

Læs også: BØGER JEG DRØMMER OM AT LÆSE #1

Så blev det lynhurtigt efterårsferie, som for mig der holder sabbatår, egentlig bare betyder at jeg får lov at bruge lidt mere tid sammen med familien og måske også mine venner (hvis de ikke alle sammen skal arbejde alt for meget). Efterårsferien er nok det tidspunkt på året, hvor jeg læser aller mest, og mig og min familie skal et par dage til Stockholm, som nærmest er ved at være en tradition og det glæder jeg mig simpelthen så meget til. Jeg skal selvfølgelig have en bog med på turen, og her er 4 bud på hvad jeg ville elske at læse.

Hvor solen græder, skal jeg simpelthen læse fordi jeg slugte 2’eren “Ser du månen Daniel”, da jeg var i Italien, og nu må jeg hellere også læse 1’eren. De er sindssygt spændende, især for mig (og måske jer) som har haft samfundsfag A, for så har man allerede en god baggrundsviden for krigen i Syrien.

GÅ GLIP er en samfundskritisk bog ligesom SLUK (som jeg også gerne vil læse) og jeg synes det er så spændende at få en ny vinkel, på de situationer vi går og befinder os i i hverdagen. The subtle art of not giving af f*ck er i samme genre, og den gad jeg simpelthen bare også godt at læse.

Blækhat skal jeg læse, når jeg har brug for at forsvinde væk i en rigtig god historie, og det tror jeg ville være så godt her i efterårsferien.

Hvad skal du læse i din efterårsferie?

HUSK: at du kan følge min hverdag og efterårsferie på min story, på min instagram @majaneya.

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar