Personal

UGEN DER GIK #2

17. september 2017

I denne uge…

Har jeg genfundet min kærlighed til te. Jeg har ikke drukket særlig meget te de sidste par måneder, men jeg er især blevet vild med lakridste igen. Det har sikkert også noget at gøre med vejret..

Har jeg været syg. Det er egentlig det jeg har brugt mest af ugen på, og jeg har derfor ikke presset de vildeste planer ind i denne uge.

Har jeg spist bland selv slik og set vild med dans. Apropos punktet ovenover, haha. Jeg har egentlig altid hadet vild med dans, og det var måske også lidt i mangel på bedre, da jeg valgte at stene for vildt til det på min fredag aften.

Har jeg endelig fundet et par flotte bukser, og så er de endda lidt lange til mig. Det tror jeg aldrig jeg har prøvet! Men sammen med et par støvler tror jeg de bliver helt vildt flotte til efteråret (og så var de på tilbud!).

Har jeg danset ligesom skønne Femmeemilie og Sofielafille.  Jeg er en forfærdenlig danser, men jeg er vild med idéen om at give slip. En dag skal jeg tage mig sammen til at tage på en af deres workshops. Det hjalp desværre ikke på sygdommen, men helt sikkert på humøret.

Har jeg gået tur ved stranden. Iført en hel masse tøj. På trods af kulden, var det faktisk utrolig rart og luften var dejlig frisk.

Har jeg været til børnefødselsdagsbrunch. Jeg elsker at bruge tid på min familie, og efter en vild uge i sidste uge, har det egentlig været meget rart at kunne slappe af og bruge tid på nogle mere stille og rolige ting.

Læs også: UGEN DER GIK #1

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar