Rejse

REJSEBLOG: PESCARA

30. september 2017

Så er jeg hjemvendt efter nogle helt fantastiske dage i den dejlige by Pescara, som ligger midt/syd i Italien. Vejret var dejligt, og her sidst i september er der mellem 20-25 grader i dette området, som føltes helt vildt skønt. Formålet med turen var mest af alt, at komme ned og få slappet af, spise lækker mad og nyde et glas vin, og det fik vi sandelig også gjort! Denne guide bliver derfor mest af alt også en spiseguide, og dem findes der ikke mange af endnu fra Pescara, og det er virkelig en skam.

Vi boede på Maison Fleurie, som egentlig er et Bed & Breakfast, men stedet er lavet så flot med flot lokal morgenmad, minibar, rengøring på værelset og egne små flasker shampoo og sæbe, at jeg synes det mindede mere om et mindre lokalt hotel. Der var 5 værelser, og personalet var utrolig søde, og så var det også billigt! 200 kroner gav vi pr. nat i deres største værelse. Man bor helt inde i centrum, og så er der endda en hyggelig bar lige neden under, som giver noget ekstra hyggeligt til stemningen. Og ja! Det er lige så flot og yndigt i virkeligheden, som på billederne.

Vores yndlingssted blev hurtigt Fattoria Toccaferro og det er her at de 3 første billeder er fra. Maden er billig, og stemningen er ægte italiensk og helt vildt hyggelig. Vi fik både smagt deres pasta, pizza og tiramisu og alt sammen smagte helt fantastisk, og det hele er lavet fra bunden. Du kan også få en af deres  lokale vin til 10 euro, som også smager vidunderligt!

Da vi blev træt af pasta og pizza, valgte vi at bruge den sidste aften på at prøve Pescara’s efter sigende bedste sushi-sted. Stedet hed Chef Nester 2 , sushien smagte fantastisk og personalet var utrolig sødt og venligt og kom med små appetizers på deres regning inden maden kom.

I Pescara er retten “Polpette” kendt og dette betyder små boller/falafler-ish ting, som man fylder med en bestemt ingrediens og spiser med brød. Jeg kan godt lide at prøve det lokale mad, og dette smagte helt vildt godt  (på trods af at de ikke er særlig insta-venlige, haha) og anderledes. Vi fik lokal parmaskinke og ost til forret og delte derefter 4 af disse “Polpetter”. Der var en med spinatfyld, en med ost, en med gulerod og en med oksekød. Stedet hedder Mercato 42 og kan findes helt inde i centrum. Bestemt en anbefaling værd!

Italienerne spiser ikke mange grøntsager, men vi fandt alligevel et sted, hvor vi kunne få fyldt vores grøntsagsbehov op. Ved l’insalateria (også midt i centrum), kan du simpelthen få de lækreste salater, som virkelig er fyldt med smag. Salaterne er uden kød, men grøntsagerne er så veltilberedte og krydrede at du slet ikke savner det. Vi fik begge en efterårssalat med æble, græskar, granatæble og mandler. Den var så god!

Nu skal jeg vidst ind og lave nogle gode anmeldelser på TripAdvisor, for hold da op hvor jeg synes det har været en fantastisk tur. I er selvfølgelig velkomne til at kontakte mig, hvis i overvejer at rejse hertil (som jeg selvfølgelig kun kan anbefale!). God rejselyst!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar