Om livet

EFTERÅRSSTEMNING I NY PYJAMAS

21. september 2017

(sponsoreret indhold forekommer)

Efteråret kom hurtigere end vi nåede at indse at sommeren var slut, og det er både trist, men også en anledning til at finde tæpper, stearinlys og hyggetøj frem, som jeg personligt elsker!

Dem der kender mig ved også, at det første jeg gør når jeg kommer ind af døren er at skifte hverdagsuniformen ud med noget mere komfortabelt tøj, og min mor kan rent faktisk ofte blive overrasket over hvor kort tid der går før jeg kommer vandrende ud fra mit værelse i min yndlingspyjamas, efter at have været på arbejde hele dagen, haha.

Jeg starter ofte med at sætte mig i sengen for at læse mails, planlægge blogindlæg samt læse blogs selv (og får selvfølgelig lige en lun kop kaffe), og hvis jeg ikke bliver for opslugt af en serie eller en god bog efterfølgende, så fortsætter jeg egentlig på min to-do liste iført min pyjamas og den har bare at være blød, rar og behagelig. Jeg har længe brugt mine elskede natbukser fra h&m, men de trængte til godt selskab, og der har jeg heldigvis fundet dette lækre sæt fra Hunkemöller, som I også ser på billederne. Pyjamassættet kan findes her og er simpelthen så behageligt – perfekt til ønskelisten og lune aftener under et varmt tæppe. Om natten sover jeg med dette sæt, da jeg har min varme vinterdyne året rundt og derfor passer det perfekt.

Har du fundet dit yndlings pyjamassæt endnu?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar