Hverdags-skribleri Poetry slam

POETRY SLAM “HVOR KØBER DU DINE HOLDNINGER?”

15. august 2017

Så kom jeg ordentlig igang med bloggen, mit sabbatår og med at skrive poetry slams igen, og jeg har nu udgivet poetry slammet “Hvor køber du dine holdninger”. Jeg har arbejdet på dette slam i flere uger, og jeg har glædet mig så meget til at vise jer det!

Dette slam omhandler alle de valg vi unge står over for, og hvordan det er svært at navigere i alle de muligheder.  Jeg ønsker at sætte fokus på den følelse jeg selv går lige med nu, og jeg tror ikke jeg er den eneste som føler sig stresset og er bange for at vælge forkert. Med den ironiske titel “Hvor køber du dine holdninger” ønsker jeg at sætte fokus på det at holdninger er en af de få ting, som vi i vores kapitalistiske samfund ikke kan købe og hvordan det kan være forvirrende at skulle finde sit ståsted i denne verden.

Se videoen og lad mig høre hvad I synes!

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Sara 15. august 2017 at 10:55

  Super fedt, Maja! Det kan du bestemt være stolt af! Knus herfra

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 15. august 2017 at 12:22

   Tusind tak, Sara! Knus. 🙂

 • Svar Camilla Sofie 22. august 2017 at 20:00

  Hvor er du god! super talentfuld og dygtig med de der poetry slams <3

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 23. august 2017 at 21:20

   Tusind tak skal du have!

  Skriv kommentar