Karriere-kvinder

KARRIERE-KVINDER / Tanja S. (Personlig træner & Fysioterapeut)

2. august 2017

Tanja Sønderby //  28 år //  København

Hvad går dit job ud på til daglig?
Jeg er uddannet personlig træner og fysioterapeut og arbejder som selvstændig i et crossfit center. Her træner jeg dagligt mine klienter. Det kan både være mænd og kvinder, som fx ønsker at blive fit eller blive strammet op. Dette kan også være, at blive strammet op efter fødsel, eller for folk som gerne vil blive tryg ved med styrketræne

Hvilken uddannelse og vej har du gået, for at nå dertil?

Jeg har taget fysioterapeut uddannelse hos VIA University College i Århus, og personlig træner uddannelsen via Health lab. Jeg synes begge uddannelser har været super spændende fordi de kombinerer viden om kroppen sammen med det menneske/de mennesker man møder. Med min uddannelse som fysioterapeut og personlig træner har jeg skabt min egen karriere som selvstændig. Det har jeg været i 3 år nu.

Hvad er det bedste ved dit job?
At jeg beskæftiger mig med mennesker og hjælper dem med at træne, og hjælper dem med at nå deres mål.

Hvor ser du dig selv karrieremæssigt om 10 år?
Forhåbentlig kan jeg stadig være en anerkendt personlig træner og fysioterapeut, som stadig træner klienter og har bootcamps, samt flere efterfødselshold og foredrag

 


 

Du kan skrive til Tanja på hendes mail info@tanjasoenderby.dk, eller besøge hendes hjemmeside, hvis du ønsker at vide mere om jobbet som personlig træner og fysioterapeut.

Jeg håber du nød mit første afsnit af Karriere-kvinder, og så kan du glæde dig til næste uge, hvor du skal møde Anna som er iværksætter samt arbejder deltid som sportskoordinator.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar