Collage Mode

JUMPING INTO FALL WITH PURPLE

21. august 2017

.Becksöndergaard glimmersokker.  2 . Norr By Erbs øreringe.  3. Zara ternet frakke. 4.  Zara bukser med fryns 5. Topshop trøje.

Det var nu ikke meningen at bloggen skulle cirkulere så meget om mode, men da jeg alligevel faldt en lille smule for min gamle hadefarve lilla, så mente jeg nu alligevel at jeg godt kunne tillade mig at inspirere jer med samme. Jeg glæder mig utrolig meget til sensommeren, og da jeg rejser til Italien i slutningen af september sørger jeg endnu ikke over at sommeren er slut.

Jeg kan godt lide den danske sensommer, luften er dejlig frisk og det er lettere at klæde sig i et flot outfit (synes jeg). Her er et bud på hvordan man kan style farven lilla, som bliver utrolig in her til efteråret. Lilla går efter min mening godt sammen med guld, tern og farven brun. Jeg kan bedst lide den helt lyse lilla, eller den helt mørke lilla, som ses på collagen her.

Hvad synes I om farven lilla?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar