Om bloggen

BLOGGEN ÅBNER IGEN! DETTE KAN DU GLÆDE DIG TIL PÅ MAJANEYA.DK

1. august 2017

Ihh, hvor bliver det dejligt at komme igang med at blogge igen. Efter at have lagt hovedet i blød de sidste par uger, er jeg nu kommet frem til hvad jeg vil med majaneya.dk, og dermed også fundet på en masse nyt indhold til jer, som jeg glæder mig til at arbejde videre med og vise jer.

Vi skal igang med en helt masse spændende føljetoner (serier) her på bloggen, som gør at I kan regne med noget bestemt indhold på de forskellige af ugens dage. Her er nogle af de føljetoner, som allerede er fastsat:

Hverdags-skribleri kommer til at køre tirsdag eller torsdag, og lige når jeg har lyst. Når jeg er inspireret til at skrive poetry slams, digte eller små tekster, så vil jeg gøre det på disse dage under føljetonen “hverdags-skribleri”.

Karriere-kvinder er en serie, som kommer til at køre om onsdagen. Denne serie går ud på at inspirere jer (og mig selv) ved hjælp af en masse super seje kvinder og deres karriere. I skal i denne serie se en helt masse kvinders karriere og lære om hvordan de er nået netop dertil.

Saturday suggestions (SS) kommer til at køre om lørdagen (det giver lidt sig selv), og er en serie fyldt med tips og anmeldelser om alt muligt godt. I kommer blandt andet til at høre om film, podcasts, bøger og meget mere. Denne serie er god for dig, som mangler et eller andet ekstra at tage dig til, som måske bare er lidt federe end skole eller arbejde.

Om søndagen vil jeg ligge et personligt indlæg ud, og derudover kan I selvfølgelig møde mig til dagligt på min snap @majaneya. Jeg glæder mig SÅ meget! Gør I også det?

 

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Sara 1. august 2017 at 10:40

  Det lyder super godt, Maja!
  Jeg har selv lige revurderet min blog og glæder mig også rigtig meget til at komme i gang med alle de nye tiltag, jeg har fundet på. Ønsker dig held og lykke med projektet!

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 1. august 2017 at 14:35

   Det lyder super spændende, Sara! Tusind tak skal du have og du må også have held og lykke med det. Jeg kigger lige forbi også.

  Skriv kommentar