Om livet

5 GRUNDE TIL AT I DAG ER EN DEJLIG DAG

29. august 2017

…Friske figner er kommet i sæson. Jeg har ventet SÅ længe på dette, og det smager simpelthen så godt. Derudover er de også på tilbud i Meny til 4 stk for kun 10 kr!

….Det er sensommer, hvilket er min yndlings-årstid i Danmark og jeg elsker den friske luft og når solen skinner.

…Vi får løn om to dage! Jeg har ventet utrolig længe på dette, fordi jeg arbejdede ikke i eksamens- og studenterperioden, hvilket har gjort at min løn i August var minimal. Jeg lever nu uden creme og mascara, og glæder mig så meget til endelig at få råd til disse ting, haha!

….Vejret er fantastisk og solen skinner. Dette kan nogen gange være altafgørende for mit humør, og det er simpelthen fantastisk at gå en tur udenfor, eller læse en bog i haven når vejret er godt.

….Vi er snart kommet ind i en rytme. Det har været hårdt at starte i skole og på arbejde igen, men nu er man efterhånden ved at være inde i en rytme, som gør det lettere at komme op om morgenen (når solen så også skinner, bliver det jo kun endnu nemmere!)

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar