Inspiration Mode Shopping

DEN STORE STUDENTERGUIDE 2017

12. maj 2017

For mange af os (læs: mig, mig mig!) er det snart tid til den gode studentertid fyldt med fest, musik og glade dage. Der skal også en masse hvidt tøj til denne tid, og jeg kommer med en kæmpe guide til dette. Alle de forskellige items er billige, som gør at det er muligt at købe lidt forskelligt, så man ikke behøves at have det samme på hver dag i studenterugen. Vi starter med de hvide overdele, og her er mange af dem fra ASOS’ eget mærke. Disse er gode da man også kan bruge dem med en denim nederdel eller bukser, hvis man har dage hvor man ikke kan overskue at gå all-white. De kan selvfølgelig også bruges resten af sommeren, da de alle er søde og fine til alle sommerens fester.

1 /  ASOS  5 / ASOS 2 / Boohoo 4 / ASOS  3/ ASOS

Hertil kommer selvfølgelig alle de tilhørende underdele til de smukke overdele. Nedenunder ses en blandet omgang, med både nederdel i lang og kort, bukser og shorts. Her tænker jeg også det er fint at have lidt at skifte med, da man aldrig kan regne med vejret i Danmark. Vi krydser selvfølgelig fingre for at det bliver godt!

Til sidst skal vi selvfølgelig have en masse kjoler. Jeg overvejer selv at bestille 2, 5 og 6 hjem, da disse er en god kombination til alle de forskellige anledninger, hvor 5’eren måske mest er til byen, mens de andre er til lune sommerfester med venner og familie. Jeg synes nu de alle sammen er virkelig fine, og har utrolig svært ved at bestemme mig! Hvilke kan I bedst lide?

                              1 NLY trend     2 Boohoo       3 PrettyLittleThing      4 Missguided      5 NLY one      6 Boohoo       7 Closet London

Jeg håber virkelig at I kunne bruge guiden! Knus og god weekend herfra.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar