Personal

MINE VENINDER ER DE BEDSTE VENINDER I VERDEN FORDI..

18. marts 2017

samlet1

I denne uge har jeg haft travlt med en masse terminsprøver, men da jeg var færdig på arbejde torsdag aften, var jeg lykken nær. Jeg har simpelthen sådan en fantastisk weekend foran mig. Igår var jeg sammen med Josefine, vi spiste tapas og drak vin, og nød livet. I dag skal jeg til Odense med min kusine og derefter spise med to veninder, og senere i byen, hvor en veninde også har fødselsdag og det skal fejres! Det bliver så godt. Jeg er så lykkelig for pigerne, og fandt derfor inspiration til dette indlæg. Tak fordi I er mit højdepunkt i ugen.

Hvorfor er mine veninder lige præcis verdens bedste veninder?

 • De vil lukke mig ind i deres dropbox med tre års noter fra hele gymnasie-tiden, når ens egen computer er brudt sammen. Er dette ikke den største gave af alle? :O
 • De køber is og chokolade til mig, når jeg er heartbroken.
 • De vil lægge min makeup og sætte mit hår, når jeg har brug for at se ekstra godt ud.
 • Når jeg har brug for en fest, vil de danse med mig til solen står op.
 • De fortæller mig, når noget jeg skal til at klikke hjem fra nettet er helt vildt grimt. Det var måske meget godt, jeg ikke købte denne  fx..
 • De vil klippe mit hår, når jeg ikke har råd til at gå til frisøren.
 • De griner (oftest) af mig, når jeg prøver at være sjov.
 • Alle mine bedste minder og øjeblikke fra mine teenageår, er minder som er opstået sammen med dem. Vores rejser og vilde perioder. Sådan et øjeblik havde vi med Josefine og manden med de blå Tuborg-huer 😀  Jeg elsker at tænke tilbage på det.
 • De hjælper mig med at tage billeder til bloggen.
 • De respekterer og støtter bloggen. Det er en kæmpe hjælp og helt fantastisk.
 • Når jeg har brug for at dele tanker om livet, så vil de snakke med mig og diskutere holdninger om livet. Sådan et øjeblik havde vi på billedet hvor Laura med de røde bukser, sidder sammen med Clara på Momentum i Odense.

 

Jeg kunne blive ved..

white1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar