Personal

LATELY I LOVE…

27. marts 2017

På det seneste elsker jeg virkelig…

…. solnedgangene og solopgangene. Jeg har haft en del morgenvagter i 7-eleven på det sidste, som betyder at jeg har skulle møde ind kl 5-6 og derfor har kunnet følge solopgangen, hvilket er så smukt.

… ripped jeans og glimmersokker. Og lys som fanger glimmeret, som på dette billede, da jeg besøgte Brandts  for en uges tid siden.

 …. en god kop kaffe. Især til at starte eller slutte dagen med. Især i godt selskab eller i stilhed. Denne kop på billedet nød jeg på Eydes i rigtig godt selskab.

…. tanken om snart at have overstået gymnasiet! Det er så vildt og utrolig skræmmende. Jeg tror jeg går en fantastisk sommer i møde, men også en sommer som kommer til at ændre mange ting i mit liv.

… blandingen af farverne brun og lyserød. Jeg synes det er så fint og på billedet havde jeg min lyserøde t-shirt uden på min brune tynde bluse med flare ærmer.

…. at være blogger! Jeg har super meget motivation til at skrive og være kreativ, og det at blogge tror jeg virkelig er noget som hænger fast i min identitet og ved blive ved med at være en del af den jeg er. Jeg kan også mærke hvordan jeg når længere og længere som blogger, og det er så fantastisk at I bliver ved med at læse med.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar