Mode Outfit

OUTFIT: SUIT UP IN THE STREETS OF STOCKHOLM

17. februar 2017

sweden11

sweden2

sweden3

Bik Bok / T-shirt   Second Hand / Blazer   H&M / Bukser   Vagabond / Sko   H&M / Øreringe (fås i butik)  Weekday / Shopper

Jeg er netop kommet hjem fra en fantastisk tur til Stockholm med min familie, det var så dejligt med en masse kvalitetstid sammen med dem. Jeg sidder netop nu og arbejder på et afsnit til Rejsebloggen, og jeg tror at Stockholm-afsnittet skal være en video, det glæder jeg mig til at dele med jer!

En af dagene i Stockhom var jeg iført dette outfit. Jeg har både købt t-shirten og nettet i Stockholm, og på trods af at vi både har Bik Bok og Weekday i Danmark, blev jeg fascineret af mine fund. Nettet er fra Weekdays ugentlige fokus, hvor dette i anledning af valentines day har været “Self-love”. Læs mere om deres temaer her. Jeg er også hoppet med på den pink trend, og synes det går så fint sammen med et mere formelt udtryk som her. Jeg håber også at I har haft en dejlig ferie indtil videre, husk at nyd de sidste dage!

white1

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar 5 OPTURE TIL DIN PÅSKEFERIE | MajaNeya 9. april 2017 at 11:45

    […] muligt at have en masse at skifte imellem. Jeg går meget med mine fra H&M, som jeg har på i dette outfit. Jeg tror snart jeg klikker disse hjem fra ASOS, da de også bare er mega fine (og […]

  • Skriv kommentar