Om livet Personal

NOGEN GANGE SKAL DET VÆRSTE SKE, FØR MAN LÆRER AT ÆNDRE DET

26. februar 2017

 

Det værste er simpelthen sket. Derfor har her været stille. Jeg har skulle finde modet, til at trække mig op endnu en gang, og lære at “sådan er livet”. I fredags brød min computer sammen. Harddisken er ødelagt, og alle mine filer er forsvundet. Jeg afslutter 3.g lige om lidt, og har ikke taget en eneste backup. Det var da også dumt. Ja, virkelig dumt. Men der er ikke noget at gøre nu, filerne kommer ikke tilbage, og jeg har endnu en gang “lært lektien”. Lige nu synes jeg alligevel at det er super træls, at være lige der midt i livet, hvor man føler sig udødelig og uovervindelig. For det er jeg ikke, og det  fortæller livet mig gang på gang. Husk nu at få lavet backups på jeres ting!

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar MINE VENINDER ER DE BEDSTE VENINDER I VERDEN FORDI.. | MajaNeya 18. marts 2017 at 10:51

    […] vil lukke mig ind i deres dropbox med tre års noter fra hele gymnasie-tiden, når ens egen computer er brudt sammen. Er dette ikke den største gave af alle? […]

  • Skriv kommentar