Collage Outfit

TODAY I WANNA WEAR: TASSEL & PINK PRINT

24. januar 2017

BeFunky Collage

Zara sweatshirt   Leowulff taske   H&M jeans  APROSIO & CO. tassel earrings   Nike Air Max sneakers

Igår var jeg utrolig træt efter jeg startede på min nye mission No Nap in 2017, men jeg gik tidligt i seng igår, og er nu frisk og klar til at iføre mig et mere frisk outfit. Hvis jeg selv kunne bestemme, ville jeg iføre mig dette outfit i dag. Jeg er, som så mange andre bloggere, blevet helt forelsket i disse tassel øreringe, men eftersom prisen ikke er særlig studievenlig, er jeg igang med at undersøge, om det mon ville være muligt at lave selv, på trods af min manglende kreative side, når det handler om små perler og detaljer. Endnu en udfordring!

I må have en dejlig dag!

white1

 

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar mitsundejeg 25. januar 2017 at 1:34

  Ej hvor er den fin, den lyserøde trøje!

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 25. januar 2017 at 13:05

   Det synes jeg virkelig også!

  Skriv kommentar