Outfit

OUTFIT: MATCHING MY EYES

30. januar 2017

trøjesamlet

Trøje / VERO MODA

Jeg har aldrig før overvejet at matche mit tøj med mine grønne øjne, grønt er heller aldrig det jeg har gået mest med, men jeg faldt alligevel over den grønne trøje, sidst jeg var ude at shoppe. Jeg er virkelig vild med mønsteret, og den går også godt sammen med min beige jakke. Jeg har forresten selv bundet en elastik på bagsiden af trøjen, for at give den lidt mere form. Dette er et trick jeg ofte bruger med mine bluser som ikke sidder stramt, prøv det!

I dag er første mandag, nok nogensinde, at jeg har modstået at sove middagslur! Juhu! Nu vil jeg tage op og træne, på trods af ømme baller fra træningen igår, og så håber jeg at jeg kan holde min mission no nap 2017 imorgen igen. Jeg er fuld af inspiration for tiden, og har planlagt en hel masse indlæg til jer. Glæd jer!

white1

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar TODAY I WANNA WEAR: GOLDEN SHADES AND FISHNET SOCKS | MajaNeya 1. februar 2017 at 9:55

  […] ikke dyrket fishnet særlig meget endnu, men jeg er sikker på at det kommer. Som I så i outfittet Matching my eyes er jeg begyndt at gå en smule mere med farven grøn, og jeg synes denne trøje som er let […]

 • Svar Kathrine 2. februar 2017 at 19:46

  Fantastisk trøje! Og super smart trick egentlig!

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 3. februar 2017 at 11:49

   Tusind tak – jeg er enig! 🙂

  Skriv kommentar