Personal

MISSION NO NAP IN 2017

23. januar 2017

nap1

Jeg har egentlig godt kunne tænke mig at dele dette nytårsforsæt med jer, lige fra 2017 startede. Men jeg startede året ud, med allerede at bryde forsættet, og jeg synes derfor ikke det skulle deles alligevel. MEN jeg tager kampen op igen! 2017  skal være året, hvor jeg kommer af med mine daglige eftermiddags nap’s.

I dag, mandag den 23. januar 2017, har jeg formået for første gang at komme hjem fra skole kl 15.30, med kun 3,5 times søvn fra natten, og stadig ikke ty til min daglige nap. Jeg klarede det. Og det var heller ikke nemt.

I nat kunne jeg ikke sove. Det kan jeg ofte ikke, fordi jeg fra kl 22 og frem frisker op, og jeg sover kun godt, hvis jeg har gjort mig umage med at køre mig selv træt i løbet af dagen og undgå at sove eftermiddagslur. Det med ikke at sove eftermiddagsluren, er virkelig en disciplin for sig selv. Jeg tror jeg har prøvet alt. Jeg sætter mig oppe i sofaen, ved spisebordet, prøver at komme væk fra min seng, men kl 16-17 er der intet at gøre, jeg falder altid i søvn, lige meget hvad jeg på daværende tidspunkt er igang med at lave.

I dag klarede jeg det. Jeg så det sidste afsnit af The 100 sammen med en kæmpe kop kaffe, og det var simpelthen for spændende til at jeg kunne falde i søvn (koffeinen fra kaffen, gjorde dog også sit). Derefter kørte jeg bil, jeg kørte min mor i fitness og derefter tog jeg selv afsted. Så nåede jeg over det værste punkt, og er nu klar til at lave lektier og derefter gå tidligt i seng. Fantastisk! Og så endda på en mandag :O

white1

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Camilla Sofie 23. januar 2017 at 21:31

  Det kræver alligevel ret meget selvdisciplin, når man sådan skal holde sig vågen. Jeg er desværre ikke ligeså sej som dig, det er godt gået 🙂

  Held og lykke med det fremover!

  http://www.camillasofie.dk

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 23. januar 2017 at 21:55

   Det er fjollet at det skal være så svært at holde sig vågen, haha.
   Tusind tak skal du have! 🙂

 • Svar TODAY I WANNA WEAR: TASSEL & PINK PRINT | MajaNeya 24. januar 2017 at 10:05

  […] var jeg utrolig træt efter jeg startede på min nye mission No Nap in 2017, men jeg gik tidligt i seng igår, og er nu frisk og klar til at iføre mig et mere frisk outfit. […]

 • Skriv kommentar