Debat Personal

DU ER BLOGGER? HVAD KAN DU, VI ANDRE IKKE KAN?

25. januar 2017

blogpsamletny

Det korte svar: Intet. Det er bare mig der gør det, og ikke dig.

Det lange svar bevæger sig nok på et mere personligt plan. For jeg blogger selvfølgelig ikke bare fordi “jeg kan”, men det er jo heller ikke fordi jeg føler mig hævet over nogle andre, som ellers er en stor fordom der er pålagt bloggere. Jeg blogger fordi det er min måde at koble af, at være kreativ og lade tankerne få frit løb. Min blog er mit talerør fra mig til jer, og min blog gør det muligt at sprede et budskab. Det elsker jeg.

Derudover, er min blog min dagbog. Jeg har blogget i snart 5 år, og min blog er en del af min livshistorie. Jeg skriver om det der fylder i min hverdag lige på nuværende tidspunkt. Bloggen gør det muligt for mig altid at kigge tilbage, hvilket jeg elsker, fordi jeg desværre er hurtig til at glemme.

 Og så har jeg selvfølgelig selvtilliden til at blogge. At udstille mig selv. At lade alle, der kunne få lyst, gå ind og læse personlige indlæg om mig.

white1

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar EFTERTANKE: DEN SOM VENTER | MajaNeya 31. januar 2017 at 17:48

    […] og jeg glæder mig til at komme igang med det. Det var egentlig da jeg skrev indlægget, Du er blogger? Hvad kan du, vi andre ikke kan?  som fik mig til at reflektere over, den retning bloggen har taget og hvad jeg synes er fedt ved […]

  • Skriv kommentar