Personal

COPENHAGEN GIRL TRIP

8. januar 2017

cphsamlet

Jeg har haft den skønneste weekend! Tidligt lørdag morgen tog mig, Line og Katrine mod København for at nyde et par dage sammen og få brugt min fødselsdagsgave fra sidste år, som netop var denne tur. Vi overnattede utrolig centralt, brugte dagen på en masse shopping, og drak en dejlig kop kaffe hos Mormors. Det var mit første besøg der og det var simpelthen så hyggeligt et sted med ægte mormorstemning.

Senere tog vi hjem og klædte om, drak champagne på hotelværelset og drog senere på aften mod Madklubben på Vesterbro, det var også vores første besøg der. Der var simpelthen så god stemning der og maden var helt fantastisk. Vi startede ud med drinks og endnu mere champagne. Jeg delte to forretter med Katrine, tatar af okseinderlår og jordskokkesuppe. Derefter fik jeg den lækreste perlebygrisotto med blomkål, blomsterkapers, parmesan og urter, og det hele smagte simpelthen så godt. Det var absolut ikke mit sidste besøg der! Denne weekend var fantastisk, især fordi jeg ofte synes januar kan være en lidt hård måned at komme igennem. Men denne weekend beviste hvor nemt det egentlig er at nyde livet på det yderste – også i januar måned i Danmark. Kan livet nydes bedre end en weekend med drinks, shopping, champagne, god mad, dejlig kaffe og fantastisk selskab? Det tror jeg ikke!

Jeg håber også i alle har haft en dejlig weekend, og er klar til at starte på en ny uge imorgen.

white1

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar OUTFIT: TURTLENECK AND KBH SKIRT | MajaNeya 18. januar 2017 at 20:23

    […] forrige weekend var jeg i København (læs om turen her) og jeg kom hjem med en masse lækre udsalgsfund, en af dem var nederdelen som ses på billedet […]

  • Skriv kommentar