Collage Mode Shopping

UDSALGSFAVORITTER VINTER ’16

29. december 2016

udsaltsamlet

 

1 /Envii Her  2 /Zara Her   3/Day Her   4/Zara Her   5/Neo Noir Her

Da jeg igår udsatte mig selv for udsalgsshopping i Odense, indså jeg at det var første og sidste gang at jeg begiver mig ud i så tragisk en begivenhed som shopping den 28. december. Måske var  mit blodsukker også lidt for lavt, mit kørekort lidt for nyt, og mit overskud ovenpå en morgentræning i fitness lidt for lavt. Men der var altså virkelig også mange mennesker.

Svaret er – netshopping! Glimmer, print og mønster i mørke nuancer skal der shoppes her til vinter, og jeg har fundet et par lækre forslag til jer og de kan alle klikkes hjem på nettet, juhu! Jeg fik selv tippet om nederdelen fra søde Sofie og synes virkelig også den er fin. Den kunne jeg bestemt godt overveje, for det var begrænset hvad jeg nåede hjem med under min shopping igår. Det handlede mest af alt at komme ud, og så helst hurtigst muligt.

white1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar