Personal

SIDSTE ÅRS NYTÅRSFORSÆT – HVORDAN KLAREDE JEG DET SÅ?

24. december 2016

NYTÅRSFORSÆT

Det vigtigste og mest spændende ved nytårsforsæt, er selvfølgelig at se hvordan det er gået, når året er omme. I dag er det juleaften. I dag kommer den nøgne sandhed. Hvordan gik det med mine nytårsforsæt i år? Disse nytårsforsæt lavede jeg nytårsaften sidste år – læs det hele lige her:

“Jeg vil købe nyt kamera! Det går stille, men det går fremad.. I år var det at købe nyt domæne til min blog, næste år vil jeg have et ordentligt kamera.” I januar 2016 købte jeg en ordentlig linse til mit kamera, det har jeg været super glad for, og man kan derfor sige at jeg opnåede dette mål.

“Jeg vil modnes.. Jeg vil bruge året på at finde ud af hvem jeg er og finde min plads i samfundet, både politisk, samfundskritisk og i den kulturelle debat, sådan at jeg er klar til at stå ud som individuelt menneske i December 2016 hvor jeg fylder 18.” Puha, denne er svær. Jeg synes selv jeg er kommet tættere og tættere på hvem jeg er og hvad jeg står for, men ved man det nogensinde helt?

“Jeg vil lære mig selv at fokusere bedre. Jeg har utrolig mange ting jeg gerne vil nå hele tiden, og for at kunne nå mest muligt, er det vigtigt at jeg bevarer min fokus. Det vil jeg gøre ved at fylde min krop med sunde ting, huske min træning og min søvn, for jeg ved med mig selv at det er det der giver mig mest overskud!” Denne gik rigtig godt i starten af året, og egentlig helt frem til da jeg stoppede på arbejdet i oktober. Herfra har det hele haltet lidt og jeg glæder mig til at komme op i gear igen. 

“Jeg vil ud at rejse igen! Lige meget hvad, så skal jeg ud at rejse igen som jeg gjorde i sommers, jeg lever stadig på oplevelserne fra Berlin 2015 og til næste år skal der nye oplevelser til!”  Man kan helt klart sige at jeg nåede mit mål med dette nytårsforsæt! Jeg har været ude og rejse en helt masse og har blandt andet rejst alene til Malaga og Budapest, som du kan læse om ved at trykke på byerne. Det har været helt fantastisk og jeg har virkelig fået nogle uundværlige oplevelser. 

“Jeg har fantastisk folk omkring mig, og det skal jeg huske aldrig at glemme, heller ikke i 2016.” Jeg synes jeg har været god til at arbejde på dette, på trods af at jeg altid kan blive bedre til det. Hold op, der er mange mennesker som fortjener et ekstra klap på skulderen, for at have gjort mit 2016 meget bedre. 

“Jeg vil huske at nyde hver eneste dag, men livet er jo skønt og det gør jeg jo allerede.. Er vi klar til at springe ud i 2016 sammen?” Jeg nyder mit liv utrolig meget – et nyt mål kunne måske være at skrive mere om dette på bloggen? Hvordan husker man sig selv på at livet er fantastisk?

Jeg glæder mig til at arbejde på mine nytårsforsæt til næste år, men i dag vil jeg bare nyde et fantastisk år, nyde en fantastisk aften med min familie og huske på at livet er det bedste vi har. Jeg ønsker jer det samme! Lad mig gerne vide, hvordan i har klaret jeres nytårsforsæt?

(Se med i aften når jeg pakker gaver op, ved at følge min snapchat @majaneya)

white1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar