JULEKALENDER Personal

8. december: DETTE SER JEG FREM TIL

8. december 2016

migglædesig

I forlængelse af mit forrige indlæg “Mine fremtidsdrømme” fortsætter jeg nu med hvad jeg ser frem til, måske i en lidt nærmere fremtid.

Jeg ser frem til at anskaffe mig en oplader. I protest over de utallige opladere som er gået i stykker alt for hurtigt, har jeg nu levet i over en måned uden en oplader til min telefon. Det foregår på sådan en måde, at jeg stjæler strøm fra alle de opladere jeg kan komme i nærheden af, og lever livet usikkert med næsten ingen strøm igennem dagen. Jeg ser virkelig frem til at få en ny! Jeg ser frem til at skrive SRP. Jeg er kørt fuldstændig ned og er simpelthen så skoletræt. I dag fik vi udleveret SRP-problemstillinger og jeg tror virkelig at det bliver godt at kunne disponere sin egen tid og komme lidt ud af skolerytmen, da jeg ærligt talt ikke ved om jeg ville kunne have overlevet de sidste to uger, haha. Jeg ser frem til at få et arbejde. Efter et par måneder uden arbejde, har jeg fundet ud af hvor meget det arbejde egentlig gjorde for min hverdag. Jeg bliver kørt langt mere ned i gear nu uden arbejde, og tror det er godt for mig at komme lidt op i gear igen. Jeg elsker at have travlt, og det er også sådan jeg får flest ting gjort. Jeg ser frem til at få kørekort! Shit, jeg er ved at være træt af disse iskolde cykelture, og jeg glæder mig virkelig til snart bare at kunne tage bilen en gang imellem. Jeg skal til køreprøve her sidst i december, så husk at krydse en masse fingre for mig! Jeg glæder mig til at det bliver lysere og varmere igen. Åh, Danmark.. Hvor skal jeg starte. Din vinter er alt alt alt for kold og jeg får alt alt alt for lidt lys og energi. Jeg ville kunne nå det dobbelte med et godt boost af varm solenergi, men der går nok et stykke tid endnu før jeg er så heldig.. Indtil da må man bare holde ud, holde hovedet oppe, og leve i håbet om at det heldigvis bliver sommer igen.

I morgen skal I inspireres af en af mine ynglingsbloggere, glæd jer!

HUSK HUSK HUSK

Ansøg mig på snapchat @majaneya, for blogrelateret gøgl og mystories!

majagif3

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar