JULEKALENDER Mode Outfit

21. december: OUTFIT: WINTERPONCHO

21. december 2016

ponchosamlet

Øreringe / Pernille Corydon    Halskæde / Erbs   Leo Trøje / Only      Bælte / Selected   Bukser / Second hand   Poncho / Hjemmestrik

Så blev det den 21. december, og så betyder det heldigvis at jeg har juleferie!! Jeg afleverede min SRP igår aftes, og det føles helt mærkeligt i dag. Jeg skal heldigvis bruge dagen på noget så hyggeligt som julegaveshopping, middag hos Jose og derefter julestue på gymnasiet.

 I dag skal vi åbne et outfit i lågen i dagens julekalender. Jeg var så heldig at min farmor for snart to år siden, strikkede denne fantastiske poncho til mig. Den er virkelig skøn og dejlig blød, og så er den et fantastisk minde om min farmor, som desværre gik bort for snart år siden, (hvis du er nysgerrig, så læs her). Den er fantastisk varm og dejlig og så synes jeg den går godt sammen med en rullekravebluse. Har i fundet de gode vinter-outfits frem?

HUSK: Der er kommet godt gang i min snap @majaneya, skynd jer ind og følge med, hvis i ikke allerede gør i forvejen

majagif3

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar OUTFITS FRA 2016 | MajaNeya 9. januar 2017 at 17:43

    […] 1 /  2/  3/  4/  5/  6/  7/  8/ […]

  • Skriv kommentar