JULEKALENDER Personal

2. december: MINE VENINDER FORTÆLLER

2. december 2016

pigersamlet

I dag er det den 2. december og det betyder et personligt indlæg omkring mig. Hvad er mere personligt end ens veninder? I skal i dag høre om min jul, set fra mine veninders synspunkt. Se et lignende indlæg jeg har lavet lige her.

Hvad er Maja’s ynglings julesang? 

Line: Majas ynglings julesang er helt klart fra Kim Larsens julealbum, jeg tror hun ville høre dem hele året rundt, hvis hun kunne. Tre gode sange som jeg er sikker på at hun kan lide er: “Der er noget i luften”, “en rose så jeg skyde” og “juletræet med sin pynt”. Katrine: Maja er fan af god gammel julemusik, og især en god juleklassikker med Kim Larsen er en favorit. Jeg har prøvet at lokke hende til at høre Gulddrengs nye julesang, men hun var vidst ikke helt overbevist haha.

Hvad er Maja’s ynglings julekage eller konfekt?

Laura: Helt klart noget med chokolade eller nougat inkluderet! Maria: Honningbomber og snebolde! De kan skovles i massevis på en god cheatday (Jeg vil gerne være med). Katrine: Majas yndlings juleslik er helt klart snebolde! Derudover alt overtrukket med chokolade som honningbomber og pepernødder med chokolade

Hvad ville du give Maja i julegave, hvis du kunne give hende lige det du havde lyst til?

Line: Jeg ville give Maja en ny pels elastik. Hun mistede hendes gamle under et hotelophold for lidt siden, og har snakket meget om den siden. Hun savner den, så det er helt klart det første jeg ville give hende. Maria: Mhmm, jeg ville give hende noget vi kunne lave sammen. Et poetryslamkursus måske. Eller et årskort til Teater Momentum. Nej, nu ved jeg det! En forlænget weekend i Paris med billetter til Louvre, en lækker middag på en michelin-restaurant med lækre vine på menuen (masser af rødvin, for det elsker hun!), shopping og dans i gaderne. Jeg elsker at tilbringe tid med dette skønne menneske. Laura: Mig og Maja har taget kørekort sammen og skal begge to til køreprøve inden jul, så jeg ville selvfølgelig købe en delebil til os!

Jeg har simpelthen de sødeste veninder! 😀 Nu står den på julefrokost med 3 af dem, og jeg glæder mig helt vildt!

majagif3

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar