JULEKALENDER

10. december: HVAD SKRIVER JEG OM I SRP?

10. december 2016

SRPhvad

Jeg savner simpelthen foråret alt for meget, og på trods af at jeg har haft hænderne nede i honningkagedej hele dagen, lavede jeg denne anti-jule-collage. Så blev det den 10. december. 4 dage til jeg fylder 18. 6 dage til at jeg skal til køreprøve. 11 dage til SRP skal afleveres. 14 dage til juleaften. Alle sammen ting jeg glæder mig til, men det er derfor også en nervepirrende tid lige nu.

Jeg har valgt at skrive min SRP i fagkombinationen Engelsk A og Samfundsfag A. Min overskrift er Borgerkrigen i Syrien, men det ser jeg egentlig bare som min “case”. Mit interessefelt er kommunikation mellem mennesker på internationalt plan, og hvordan vi mennesker ser forskelligt på tingene. Jeg skal analysere Obama’s tale fra sidste generalforsamling i FN og sammenligne det med ISIS’ magasin “Dabiq” og undersøge hvordan de ser på hinanden og deres interesser i krigen. Til sidst skal jeg diskutere løsningsforslag til krigen.. puha. Der er nok at tage fat på! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre om der er nogle af jer der også sidder med SRP lige nu, og hvis ja, hvad I så skriver om?

HUSK at vinderen af min Bella Bella smykke konkurrence bliver trukket imorgen. Du kan stadig nå at deltage lige her.

majagif3

Relaterede Indlæg

7 Kommentarer

 • Svar Sara 10. december 2016 at 18:18

  Det lyder super spændende, Maja! God fornøjelse med skriveprocessen.

  Jeg skriver selv SRP i samf A og dansk A om “det senmoderne samfund og ensomhed”, hvor jeg primært fokuserer på unge. Jeg skal bl.a. analysere et par afsnit af “SKAM” 🙂

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 10. december 2016 at 18:24

   Jo tak, og I lige måde!
   Det lyder helt vildt spændende, og som du kan se på min t-shirt på billedet ovenover, er jeg også selv kæmpe SKAM-fan! 🙂

 • Svar Anna 10. december 2016 at 19:00

  Jeg skriver i tysk A og historie A, hvor mit overemne er “Jøder i Nazityskland”. Jeg analyserer dog en film kaldet “Nicht alle waren Mörder”, som handler om to jøder, der overlever i Berlin ved at gå under jorden og få hjælp af forskellige mennesker – hvilket gør at de overlever. Så man kan godt sige, at mit fokus er på de overlevende jøder, og at jeg har en mere positiv historie – hvilket jeg selv er glad for 🙂

  • MajaNeya
   Svar MajaNeya 10. december 2016 at 19:06

   Lyder super fedt, det er altid interessant at få en anderledes vinkel end det man har hørt mange gange! 🙂

 • Svar 11. december: 3. ADVENTSKONKURRENCE GOOD GIRLS CLUB T-SHIRTS | MajaNeya 11. december 2016 at 16:38

  […] vil jeg smutte tilbage til SRP-arbejdet, og hvis du er nysgerrig kan du læse her, hvad jeg sidder og skriver om. Dejlig 3. søndag i advent til […]

 • Svar Camilla Sofie 12. december 2016 at 19:38

  Det lyder da super spændende, og som om at du har en del at tage fat på, men det er jo blot dejligt 😀
  Jeg skriver selv SRP på HHX i dansk og afsætning. Jeg tager udgangspunkt i Maybelline New York, hvor jeg skal analysere deres marketingmix med fokus på online markedsføring. Og så skal jeg analysere selviscenesættelseskulturen hos den unge generation som et kulturelt fænomen og meeget mere, men jeg er heldigvis godt i gang.

  Jeg ønsker dig en fortsat god fornøjelse 😀

 • Svar NÅR VIRKELIGHEDEN RAMMER | MajaNeya 16. december 2016 at 15:28

  […] jul. Jeg kommer skarpt tilbage, det lover jeg! Indtil da, kunne i måske få lyst til at genlæse Hvad skriver jeg om i SRP? eller deltage i Good girls club konkurrencen ? Vinderen bliver selvfølgelig stadig trukket på […]

 • Skriv kommentar