JULEKALENDER Poetry slam

1. december: POETRY SLAM JULE EDITION

1. december 2016

 

Så blev det endelig december!

Jeg starter min julekalender ud her på bloggen med et poetry slam i en julevariant. Dette poetry slam tager en lidt anden drejning – en smule halvreligios kan man måske sige. I bund og grund handler slammet om at man skal tænke sig en ekstra gang før man konkluderer, man skal være åben for andres holdninger, og man skal turde tro. Der er mange måder at tro på, og det handler ikke kun om at “tro på Gud”. At tro er mange ting, og jeg mener det er en styrke at turde springe ud der hvor det hele er lidt usikkert, at turde tro og håbe. Jeg har glædet mig til at dele slammet med jer og håber I vil tage godt imod det. Lad mig gerne vide hvad I synes?

Jeg håber I alle får en virkelig dejlig start på en fantastisk december måned.

majagif3

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar A$AP Ferg aka U know who it is 1. december 2016 at 23:03

    It’s lit

  • Skriv kommentar