Mode Outfit

OUTFIT: STAY (WOOL) WARM

7. november 2016

jakkesamlet1

H&M uldfrakke

Ihh, jeg er helt småforelsket i min nye jakke, og eftersom vi allerede har fået sne i Danmark, er det virkelig nødvendigt med noget varmt tøj. Jeg har længe ledt efter den perfekte uldfrakke i lys beige som denne, men det har ikke været lige nemt, da jeg også er af den mening at der skal være en høj uldprocent, for at jeg skal kunne holde varmen. Denne fra H&M har 51 % uld, som er forholdsvist højt og er til en rimelig pris. Den kan dog ikke købes på nettet, hvilket er lidt mærkeligt, men du kan snildt være heldig at finde den i selve butikkerne. Har du fundet vinterjakken endnu?

white1

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar HVORDAN SKAL VI HOLDE VARMEN I DANMARK? | MajaNeya 25. november 2016 at 17:54

    […] at finde ordentlige outfits, selv i denne frygtelige kulde. Min nye vinterjakke som jeg skrev om her, hjælper selvfølgelig også en del på at holde varmen når jeg er ude, og det er virkelig […]

  • Skriv kommentar