Collage Mode

NOVEMBER WISHLIST: RED, GOLD’N COMFY

4. november 2016

nwishsamlet

Øreringe / Jane Kønig  Sneakers / Nike  Red dress / NLY one   Strik kjole / H&M   Vedhæng / Hvisk  Sneakers / Puma

Jeg kører efteråret videre med guld og drømmer om disse guldsmykker til at udvide guld-samlingen. Derudover, kigger jeg virkelig efter nye sneakers og overvejer virkelig disse to par. Er de for sarte til efterårets og vinterens våde vejr.. hmm måske, det er altså bare desværre den farve jeg går og drømmer om. En strikkjole, samt en kjole til de kommende julefrokoster er uundværlig i denne måned og den røde kjole på billedet er virkelig flot (og også utrolig billig!) Jeg sidder også lige nu og overvejer om jeg skulle have en julekalender her på bloggen i år og søger lidt jeres hjælp. Hvis jeg lavede det, er der så noget specielt I drømmer om var inkluderet? Konkurrencer? Poetry slams? Noget helt tredje? I er velkomne til at skrive jeres svar i kommentarfeltet!

I må have en dejlig fredag aften.

white1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar