Mode Shopping

HVORDAN SKAL VI HOLDE VARMEN I DANMARK?

25. november 2016

spons

ZARA Strik / Her & Her

Det er nu slutningen af november og vi har allerede haft sne og minusgrader i Danmark. Jeg er ikke overrasket, men det bekræfter bare min drøm om at blive succesfuld og kunne rejse væk fra Danmark i et par måneder om året, og det her vejr motiverer mig til at nå min drøm!

Jeg synes også det er utrolig svært at finde tøj som er flot, men som stadig er til at holde varmen i, og det bliver ofte bare til et par bukser og en striktrøje. Det er altid en smule sørgeligt, når man bare ikke kan overskue at tage den flotte trøje eller skjorte på, som man næsten lige har købt, udelukkende fordi det bare er alt for koldt, når man står op om morgenen.

Som jeg ser det, er der to mulige løsninger på problemet. Enten skal jeg ud og finde (eller ønske mig til jul?) nogle nye flotte OG varme overdele, nogle lidt mere stilede striktrøjer end dem der hænger inde i skabet lige nu. Den anden mulighed er at købe noget rigtig varmt uldundertøj, så jeg stadig kan bruge alt det der hænger i skabet lige nu. Jeg tror helt klart uldundertøjet hænger på ønskelisten i år, og jeg har set at man kan få noget lækkert fra Engelbert Strauss.dk, det er også her at uldundertrøjen fra Engelbert Strauss med lange ærmer, ovenover er fra. Det vil gøre det lidt nemmere for mig at finde ordentlige outfits, selv i denne frygtelige kulde. Min nye vinterjakke som jeg skrev om her, hjælper selvfølgelig også en del på at holde varmen når jeg er ude, og det er virkelig vigtigt. Det er no-go at fryse, også selvom det ville være meget federe at bo et sted hvor temperaturerne aaaaldrig kom så langt ned, som de er i Danmark lige nu!

(Sponsoreret indhold forekommer)

white1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar