Træning

DISSE HOLD HAR JEG BENYTTET MIG AF I FW

5. november 2016

fwsamlet

Jeg har trænet i Fitness World i tre år, og har brugt det aktivt lige siden jeg startede. Fitness World udbyder virkelig mange forskellige hold, og det er virkelig værd at give en chance. Hør her om de hold jeg har prøvet af.

Stram op er det hold jeg har benyttet mig mest af. Ved Stram op træner du styrketræning og holdet og øvelserne er varierede fra gang til gang. Alle kan være med og du bliver altid udfordret. Jeg bruger meget Stram op når jeg gerne vil lære nye øvelser, hvis jeg er kørt træt i de gamle, eller hvis jeg bare er umotiveret og har brug for at der er nogle der siger hvad jeg skal gøre.

abATTACK er styrketræning ligesom ved Stram op, forskellen er dog at Stram op varer 1 time, mens abATTACK er opbygget mere intensivt og kun varer 25 minutter. Stram op har et fokus på hele kroppen, mens abATTACK er fokuseret omkring mave/ryg/core. Musikken og intensiteten er højere og abATTACK er efter min mening en del hårdere, men stadig super fedt.

Dancefit er mere et hold til hvis du vil have det sjovt, samtidig med at du får pulsen op. Jeg er selv forfærdentlig dårlig til at danse, men jeg synes det var meget sjovt de få gange jeg har prøvet holdet, da dansetrinene er forholdsvis nemme. Jeg tror dog det er et af de hold der er sjovere at gå til efter et par gange, da man så kan dansene udenad.

Pilates og Yoga gav jeg en chance en enkelt gang, og jeg må indrømme at jeg synes teknikken var lidt svær. Jeg fik helt klart en masse ud af øvelserne, men ikke lige så meget som jeg kunne have haft gjort, hvis jeg havde haft mulighed for at lære teknikken fra bunden af.

TRX prøvede jeg for første gang i går og trods jeg var lidt sur over at blive lokket med til det af en veninde, var det bare en mega fed oplevelse. Ved TRX benytter du dig af en sele til at udføre styrkeøvelserne, og du arbejder udelukkende med din egen kropsvægt. Der er også en del puls inkluderet i holdet og det gjorde at pulsen var oppe under hele timen, så det var virkelig super hårdt. På den gode måde. Jeg vil klart anbefale jer at prøve dette hold, hvis i ikke er sprunget på endnu.

Skriv gerne hvis i har flere spørgsmål angående holdene (eller noget andet selvfølgelig) 😛

white1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar