Træning

I OKTOBER SKAL DER – TRÆNES! + PROGRAM

2. oktober 2016

træningsamlet

Nike tank top

I august fik jeg en skade i knæet. I september arbejdede jeg og skrev afleveringer. I oktober er en af de ting der står øverst – træningen! Jeg har glædet mig helt vildt og da jeg fik en masse nyt træningstøj til min fødselsdag i sidste weekend, voksede motivationen kun endnu mere. Jeg elsker disse tank tops fra Nike og har allerede et par, denne nu i en dejlig vinrød efterårsfarve.

Jeg tænkte jeg også ville prøve at dele lidt af det træningsprogram, som jeg har trænet efter de sidste to måneder. Jeg har altså haft skade i knæet og blev derfor nødt til at udelade bentræningen, men den skal så småt med igen. Her er 1 ud af de 2 programmer jeg har skiftet imellem og jeg starter altid med cardio som opvarmning og har også ofte fyldt op med lidt ekstra øvelser hvis motivationen var til det.

træningsprogram1træningsprogram11

white1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar