Collage Shopping

ØNSKER #1

23. august 2016

ØNSKERSAMLET2

Off shoulder top / Etc. Etc     Håndcreme / Korres  Hårelastik / Asui   Bælte / Selected

Lad os lige nyde de lyserøde og lyse farver lidt mere inden efteråret for alvor sætter ind! Off shoulder trenden må jeg altså også indrømme at jeg slet ikke er færdig med endnu og denne top kunne også godt gå til efteråret. Jeg har været så frisk at holde min 18 års fødselsdag i slutningen af September i stedet for i December, hvor min rigtige fødselsdag er og derfor skal jeg allerede overveje ønsker nu og det er bestemt ikke svært 😛 Jeg har en masse ting jeg drømmer om og jeg ville blive utrolig glad for alle overstående ting. Skal jeg snart igang med at debattere lidt igen herinde i mit private forum? Det tror jeg vidst nok, men i dag blev det altså til fødselsdagsønsker og det skal der vel også være plads til.

 

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar