Rejse

REJSEBLOG: LONDON

9. juli 2016

Jeg forlod varmen til gengæld for en af Europa’s smukke storbyer og jeg blev hurtigt forelsket i London. Trods den tætte luft der godt kan være i storbyen, er klimaet meget ligesom det danske, vi havde dog nogle heldige dage med sol og tørvejr. Jeg havde 4 overnatninger i London, men kunne sagtens have brugt mere og kunne sagtens se mig selv tage tilbage til London! Vi boede på hotel 1 Lexham Gardens som lå kort fra undergrundsstationen Earls Court og det var derfor en perfekt beliggenhed hvis du vil rundt omkring med tube’n, som jeg også klart kan anbefale.

Hvis du vil have lækker, billig, frisk og sund mad, skal du helt klart besøge Pret a manger, som ligger på ethvert gadehjørne. Vi spiste frokost stort set hver dag i denne kæde og de laver virkelig fantastisk lækker mad. Kyllinge- og laksesalaten på billedet er fra denne kæde. Hvis du vil prøve en restaurant ud over det sædvanlige, kan jeg helt klart anbefale Gordon Ramsay’s restaurant Maze Grill, hvor du kan få sprøde onionrings, mørt og velstegt kød, samt smagfuld sushi! Vi havde en fantastisk middag på restauranten og fik utrolig god service. Higer du efter unikke butikker, lokale og frisklavede lækkerier, samt fest og farver 24 timer i døgnet (i hvert fald næsten) skal du besøge Camden Market og sæt god tid af til det! Jeg kunne sagtens have brugt et par timer mere i det fantastiske område, som er sammensat af 4 store markeder. Vil du prøve noget traditionelt inden du forlader London, skal du besøge Earls Court Tavern som er en lokal og traditionel pub, som også laver utrolig lækker mad. At besøge en pub er i hvert fald et must inden du med en enkelt tåre i øjenkrogen forlader London og spekulerer på hvornår du får lov at komme tilbage til ægte engelsk stemning!

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Helena 9. juli 2016 at 13:58

  Ih, jeg glæder mig endnu mere nu til at rejse til London i næste uge (også min første gang) 🙂 Byen er jo skøn !

  • littlereasontosmile
   Svar littlereasontosmile 10. juli 2016 at 22:38

   Den er fantastisk, du skal glæde dig! Glæder mig til at følge med i din tur til London 🙂

  Skriv kommentar