Poetry slam

Poetry slam “Den tid vi lever i”

18. juli 2016

Jeg kunne ikke holde min mund længere og måtte dermed udgive dette poetry slam. I dette slam sætter jeg fokuset “Mennesker udrydder sig selv” jeg giver terror en omgang mere i poesihjulet og tager denne gang også CO2  udledningen med. Det er ikke muslimer som udrydder ikke-muslimer eller dyr som dræber mennesker, det er mennesker som dræber mennesker og det giver jo egentlig ingen mening. Hør slammet og lad mig høre din mening!

white1

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Laura 18. juli 2016 at 19:48

  Smukt, tankevækkende & rørende! Umiddelbart handlede det om teknologiske ting, men da ordet lastbil blev sagt og terroren kom på bane, fik jeg godt nok en klump i halsen… Du har talent;-)
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  • littlereasontosmile
   Svar littlereasontosmile 18. juli 2016 at 22:41

   Det var meningen – så det gør mig utrolig glad at slammet virkede sådan på dig! Mange tak for de fantastiske søde ord, jeg sidder med et stort smil som jeg sender tilbage til dig!
   Knus

 • Svar Katrine 18. juli 2016 at 22:16

  Du er så dygtig, og sådan et vigtigt budskab!! <3

 • Skriv kommentar