Collage Shopping

LØN, UDSALG OG ENDORFINER

31. juli 2016

augustsamlet

Solbriller / Gucci     Skærebræt / Tom Dixon Stone    Kjole / Mads Nørgaard Copenhagen    Sandal / H2O Limited edition    Parfume / Clean

Fordi jeg altid giver mig selv lov til at købe én valgfri ting når jeg får løn, uden at have skyldfølelse men derimod nyde den tilfredsstillelse det giver, at købe sig til materielle goder for utrolig hårdt tjente penge. Jeg har bare ikke afgjort med mig selv i hvilket omfang denne ting skal være og det fik mig til at lave denne collage fyldt med blandede – men gode – bolcher. Lige nu svæver jeg på en sky af endorfiner og glæde over en masse dejlige ting. Mit hår er blevet klippet som jeg længe har drømt om, Sufi er endelig kommet hjem, vi har fået løn, mine arbejdsuger er færdige og jeg er nu rejst mod Budapest sammen med pigerne, som jeg tror bliver en fantastisk by at udforske!

white1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar