Ikke kategoriseret

BLOGGER-INSPIRATION: KAROLINE HAUGAARD

17. juli 2016

karolinesamlet

www.karolinehaugaard.dk

Jeg tror på mange måder at Karoline og jeg er ens – vi kan begge godt lide at organisere ting, reflektere over ting og så synes jeg egentlig også at skolen var meget fedt.. Inden jeg startede på gym. Karoline er utrolig dygtig til at lukke hendes læsere ind i hendes verden og derfor fortjener hun et ekstra fokus i dag.

Beskriv din personlighed med 3 ord: hverdags-elsker, aktiv, stille

Hverdags-elsker, fordi jeg elsker at planlægge mine dage og være i gang + jeg elsker skolen.

Aktiv, fordi jeg simpelthen ikke er i stand til at sidde stille længere tid af gangen. Jeg elsker at dyrke motion og bliver helt bims oveni hovedet, hvis jeg ikke får pulsen op i løbet af dagen.

Stille, fordi jeg nok er en smule genert og må erkende, at jeg sjældent snakker ret meget, hvis jeg ikke kender personen overfor mig. Hvis jeg til gengæld har kendt personen længe kan jeg vist godt snakke for meget.

Hvad er de vigtigste emner på din blog, og hvordan kan det være?: jeg forsøger at skrive mere og mere om mode, fordi jeg virkelig elsker det, men jeg vender også hele tiden tilbage til de personlige indlæg, hvor jeg deler ud af mine tanker om f.eks. at være ung i samfundet og om at passe ind som pige/kvinde.

Hvordan skiller din blog sig ud fra alle andre blogs i det kæmpe blogunivers?: Der er super mange blogs derude – også danske! Og det værste er, at de næsten alle er så gode, så det er virkeligt svært, MEN vigtigt, at kunne finde en måde at skille sig ud på. Jeg tror mest af alt, at det handler om personen bag. Det handler om, at man er 100% sig selv, og at man viser sine læsere lige netop det.

Jeg vil f.eks. rigtig gerne have, at min blog viser, hvordan man som pige ikke behøver at blive sat i kasser som; luder, nørd el. sports-tosse. Jeg vil gerne vise, at man sagtens kan være fritidsfilosof samt mesterkok i et køkken uden at blive placeret i en bestemt stereotype. Man skal ikke begrænse sig selv.

 Hvor ser du dig selv om 10 år?: Uhh… den var lidt sværere. Jeg ser nok mig selv arbejde for Bestseller inde i Aarhus. Måske bare et begynderjob, men drømmen er CEO eller måske PR. Hvis jeg ikke vælger at gå den vej, så er jeg i gang med at læse til advokat eller jurist.

Hvad angår bloggen, så er den forhåbentlig stadig kørende i allerfineste grad – måske vokser den endda en lille smule?

 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Blogger inspiration: Little Reason To Smile | Karoline Haugaard 29. juli 2016 at 11:32

    […] kan se HER, hvordan det så ud på Maja’s blog, da jeg skulle svare på […]

  • Skriv kommentar