Rejse

REJSEBLOG: MALTA

23. juni 2016

Der er ikke noget bedre end gode råd og tips til når man rejser til et nyt sted. Jeg vil i den anledning nu prøve at gøre det nemmere for jer der skal afsted til destinationer hvor jeg også har været, at sørge for at i får det vigtigste med og slipper for at bruge lang tid på alt det kedelige, ligegyldige og unødvendige. Grundet en urolig rejselyst, vælger jeg at gøre det her til en serie herinde på bloggen, da jeg har en del rejser i udsigte og selv elsker at få inspiration til hvad jeg skal nå og ikke nå, også fordi jeg ofte kun er afsted i få dage af gangen.

Lad os ligge ud med Malta, som jeg besøgte i starten af marts med min klasse, vi var afsted en uge. Hvis du er til overdådig arkitektur, skal du besøge nogle af Malta’s mange kirker. Der er to som skiller sig specielt ud, du skal huske at besøge Mirakel-kirken i Mosta og St. John’s Co-Cathedral i Valletta. De er utrolig smukke og virkelig et besøg værd! Er du til en naturoplevelse udover det danske skal du tage en heldagstur mod nabo-øen Gozo. Malta selv er et meget tørt område uden særlig mange planter, men på Gozo får du flot natur for alle pengene! Der går sejlture til Gozo fra de fleste havnebyer. Jeg boede selv i Sliema som ligger en 15 minutters sejltur fra Valletta, som er hovedstaden på Malta. Sliema er en flot by med rig mulighed for indkøb og shopping. Hvis du vil shoppe er det aller bedst i Valletta, hvor du finder en gågade, men også sidegader med mindre butikker. Er du derimod taget til Malta for at feste, er du ikke fløjet helt galt i byen! Tag til St. Julians, hvor klubberne er placeret op og ned af hinanden i en kæmpe gågade af klubber. Klubberne har åbne hele natten med gratis entré og det er nemt og billigt at komme hjem med taxi derfra. Festerne var uforglemmelige på Malta! Da jeg besøgte Malta i marts var temperatuen omkring de 16-20 grader, som bestemt var meget varmere end Danmark, men stadig for koldt til at tage på stranden. Skriv endelig hvis du er så heldig at skulle til Malta til sommer og har spørgsmål 🙂

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar