Rejse

REJSEBLOG: MALAGA

29. juni 2016

Malaga er perfekt til livsnyderen, tapas-spiseren eller den eksklusive drink-elsker. Malaga er første og eneste gang jeg indtil videre har besøgt Spanien og jeg blev glædeligt overrasket. Jeg besøgte Malaga lige inden turistsæsonen for alvor satte igang i Juni og der var god stemning i gaderne og lune aftener at drikke drinks i. Jeg var afsted på kæresteferie og Malaga var perfekt til det! Jeg synes også at Malaga er en af de rigere destinationer jeg har rejst til, i forhold til italienske eller græske områder, rigere i den forstand at det hele var mere moderne, nyt og velholdt. Hvis du besøger Malaga, skal du først og fremmest tage en tur igennem gaden Calle Marqués de Larios som er en stor og flot shoppingade midt i Malaga. Hvis du bliver sulten skal du gå langs havnen i Malaga, der finder du lækre udsigtsrestauranter. Vi spiste på Amigos, som også er der maden på billederne ovenover er fra. Hvis du vil prøve en afslappende oplevelse ud over det sædvanelige skal du prøve Hammam Al Andalus, som er en kæmpe spa-oplevelse bygget op om et Arabisk tempel, virkelig flot! Husk dit studiekort, for med det får du 2 timers ophold i de forskellige spabade, samt massage for kun 29 euro! Stedet ligger midt inde i byen og kræver reservation et par timer før, men det er det værd og det var virkelig en oplevelse. For at få et nemmere overblik over byen er det også utrolig flot at tage op i det store Pariserhjul ved havnen. Malaga er en fantastisk by, som helt klart er et besøg værd!

Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål omkring din rejse til Malaga.

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Nikoline 29. juni 2016 at 20:00

    Dejligt med rejse tips ^^. Jeg har aldrig været i Malaga, men det skal da helt klart overvejes!

    TheNormcoreRebel

  • Skriv kommentar