Ikke kategoriseret

BLOGGER-INSPIRATION: HELENA TROELSEN

30. juni 2016

helenasamlet

helenatroelsen.dk

Helena er en af de bloggere jeg ser som en af de næste upcoming bloggere, fordi hun hele tiden udvikler sig og bliver dygtigere og dygtigere. I forhold til mode inspirerer hun mig også, så jeg synes i skulle få lov til at give hende et ekstra kig også. Jeg har fået hende til at svare på lidt spørgsmål, der giver jer mulighed for at komme tættere på hende og hendes blog.

__________________________________________________________________

Beskriv din personlighed med 3 ord.

Alt for nysgerrig. Det har jeg hørt tit gennem hele mit liv, haha. Det ligger mig meget naturligt at være meget nysgerrig – også til emner eller begivenheder, der egentlig ikke interesserer mig. Det er meget mærkeligt, haha. Perfektionist og drømmende. 2 ord, der på nogle punkter er modsætninger til hinanden. Det er lidt en del af min arbejdsprocess at være kreativ – men struktureret.

Hvad er de vigtigste emner på din blog og hvordan kan det være?

Mode. Min blog handler uden tvivl om mode, og det gør den, da jeg har en stor passion for det. Jeg elsker at kunne udtrykke mig igennem looks og outfits, og dermed inspirere andre med det. Jeg bliver let inspireret, og jeg elsker at kunne gå på gaden og suge alle indtryk til mig.

Hvordan skiller din blog sig ud fra alle andre blogs i det kæmpe blogunivers?

Bloguniverset vokser sig hele tiden større, så det er ekstremt vigtigt at holde fast I sig selv og sine interesser. Jeg har altid tænkt, at det univers jeg skaber med min modeblog, skal kunne afspejle mig. Dermed holder jeg godt fast I, at mine indlæg skal matche mig. Det er vigtigt at blogge for sin egen glæde, og ikke for andres forventninger.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Uh, det er altid det store spørgsmål. Hvor ser man lige sig selv, når man er fyldt de 28 år?.. Det lyder allerede skræmmende at skrive. Jeg håber, at jeg er lige dér, hvor jeg er gladest. Det lyder måske ret kliché. Ja, det gør det, haha. Men, det er jo det vigtigste.

Jeg vil elske, at kunne arbejde I modeverdenen og være til inspiration for andre. Jeg er dog ikke afklaret endnu, desværre. Jeg har dog altid drømt om at blive designer, siden jeg var en lille pige.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar